Pakej Sewaan Sempena Hari Raya AidilFitri 2021

PROMOSI SEWA 5 HARI PERCUMA 2 HARI

Hai Korangg!!!!! Promosi Sempena Hari Raya AidilFitri kembali lagi tauu..

Kereta Sewa Kuala Terengganu menawarkan Promosi sewa 5 hari percuma 2 hari. Jimat tauuu jika korang grab promosi nie tau, korang dapat jimat berapa ratus tau. Jika ada customer yang nak pickup kereta di Lapangan Terbang Sultan Mahmud korang boleh bagitau awal kepada kami, nanti staff akan arrange kereta ke sana okay mengikut masa yang korang nak kereta. Bagi pelanggan nak pickup kereta kami mengehadkan masa sampai 3 petang tau . Untuk Booking awal anda boleh membayar rm150 dahulu, untuk deposit kereta sewa yang anda kehendaki . Kereta dijamin adaa , jangan risau , Tidak akan ada masalah kereta tidak ada last minute. Anda bayar , Kami simpan kereta sewa untuk anda. Untuk Kenderaan MPV ( Alza , Exora ) Kereta telah dibooking awal oleh customer.

Tempahan awal kereta mengelakkan kereta habis saat-saat akhir

Mengikut kepada pengalaman tahun-tahun yang lepas , Harga Kereta sewa akan naik dua kali ganda daripada harga biasa tau di setengah tempat , Ini kerana di saat-saat akhir kereta sewa sudah banyak yang ada tempahan awal. Kereta Sewa sangat limited hari-hari sebelum raya. Kebiasaannya Seminggu sebelum raya di premis kami kereta semua sudah tempahan penuh. Booking seawal mungkin kalau boleh , Jangan lambat-lambat hehe. Rm150 je booking , Kereta reserved untuk anda. Andai kata , anda tak jadi balik beraya saat-saat akhir ada urusan kerja dan sebagainya , anda hanya kan burn deposit yang anda telah bayar Rm150 sahaja, berbanding dengan harga berlipat kali ganda jika booking mencari kereta sewa pada saat akhir .

Dokumen yag diperlukan hanya ic dan lesen sahaja. Proton Saga FL dan Toyota Vios sudah disambar pelanggan tau. ANtara kereta yang masih available seperti di bawah

Axia RM110 x 5 = Rm550

VIva Rm100 x 5 = Rm500

Myvi Rm130 x 5 = RM650

Alza Rm200 x 5 = Rm1000

Exora RM250 x 5 = Rm1250

Harga Untuk Kereta Sewa  Caj Penghantaran Seperti berikut :

  • Airport Kuala Terengganu Rm10 (sehala )
  • Hentian Bas Majlis Bandaraya Kuala Terengganu Rm10 ( Sehala )
  • Area Kuala Terengganu Rm 10 ( Sehala )
  • Area Marang Rm 15 ( Sehala )

Untuk sebarang pertanyaan tentang sewaan, berkaitan keadaan kereta, nak pilih warna kereta dan sebagainya, korang boleh call dan whatapp 013-3158080. Jika ada keluarga, rakan-rakan taulan yang sedang mencari kereta sewa pandu sendiri, jangan lupa sebarkan servis kereta sewa pengadang baru okay. Kita mempermudahkan Urusan Orang Lain , Insha Allah , Allah akan mempermudahkan urusan KIta .. Aminn

Terima Kasih semua yang sentiasa support KERETA SEWA KUALA TERENGGANU MURAH dari dulu sampai sekarang, tanpa korang siapalah kami..

Sutra Beach Resort, Terengganu

Sutra Beach Resort merupakan Hotel yang terletak di Kampung Nelayan, kampung Rhu Tapai, Terengganu. Resort ini merupakan salah satu destinasi yang sangat menarik untuk percutian korang kalau datang ke Terengganu. Resort ini juga berkonsepkan kemewahan dan klasik tempat yang sangat sesuai untuk korang bercuti untuk menenangkan fikiran dan lari dari kesibukan ibu kota. Bilik yang disedikan resort astralean ini sangat cantik dan pemandangan sangat mengujakan tau. Disini juga terdapat kolam renang yang sangat besar dan seperti bersambung dengan pantai.  Harga yang ditawarkan sangat berpatutan dan dijamin korang berpuas hati.

Jika korang bercuti ke Terengganu menaiki pengangkutan awam seperti bas atau Kapal Terbang dan memerlukan perkhidmatan kereta sewa pandu sendiri, korang boleh terus menghubungi kami melalui call dan whatapp di talian 013-3158080 tau. Harga yang ditawarkan insha allah sangat berpatutan. Kereta Sewa Kuala Terengganu Murah british dragon menyediakan penghantaran kereta ke destinasi yang korang kehendaki, harga dijamin murah dan sangat berpatutan.

Harga Murah Giler di Kereta Sewa Kuala Terengganu

Alhamdulilah Terengganu sudah kembali ke fasa PKPB, insha allah kembali ke fasa ke PKPP selepas ini. Semoga covid-19 inie cepat hilang dari Malaysia dan seluruh negara aminn.. Kereta sewa kuala Terengganu sekarang tengah buat harga promosi murah giler memang kita bagi discount habis. Harga promosi ini tertakluk kepada semua varian kereta yang terdapat di Premis tau.

Antara kereta yang terdapat yang terdapat di Kereta Sewa Pengadang Baru, Viva, Axia, Myvi, Saga FL, (Mpv) Alza, Exora, Starex, Vellfire dan Estima. Selain itu, Van jugak ada tau Toyota Hiace yang boleh memuatkan penumpang 11 orang tau. Lokasi kereta sewa Pengadang Baru terletak di berhampiran lampu isyarat Desa Murni, sebelah kedai pakaian Yusof. Lokasi hanya 10km sahaja dengan Kuala Terengganu.

Kereta Sewa Kuala Terengganu

Servis penghantaran juga disediakan sekitar kawasan di Terengganu. Antara tempat kegemaran pelanggan untuk penghantaran kereta di Lapangan Terbang Sultan Mahmud, Hentian Bas Kuala Terengganu, Jeti-jeti di sekitar Terengganu. Harga untuk setiap penghantaran insha allah sangat murah berbanding tempat lain. Sewaan harian, mingguan dan bulanan semua boleh, Bila korang sewa tempoh yang lame, harga dijamin 100% makin murah tau

Kereta Sewa Kuala Terengganu

Semua varian kereta sewa yang terdapat di Kereta Sewa Kuala Terengganu dijamin dalam keadaan baik tau. Semua kereta diservis bila sampai tempoh yang ditetapkan, aircond, tempat duduk semua leather seat tau. Kalau untuk varian mpv semua dilengkapi TV android dan kami juga sediakan sekali dengan movie yang best.

Kereta Sewa Kuala Terengganu

Korang kalau datang ke Terengganu untuk urusan kerja, urusan perkahwinan, bercuti atau sebagainya, jom sewa kereta dengan kami okay, Insha allah kami akan mempermudahkan urusan dengan sebaiknya.

Korang boleh call dan whatapp kami di talian 0133158080

Boleh like pages kami di pages https://www.facebook.com/ksktcarrental

Senarai Coffee Shop Yang Menarik di Kuala Terengganu

Mari jalan ganu jemput singgah la ngopi kat sni 👇🏻Senarai Coffee Shop di Kuala Terengganu:

  1. The Octagon Cafe, Jln Sultan Zainal Abidin
  2. Naskeen Coffee, Ktcc Mall.
  3. Mek Awang Cafe, Jln Kg Cina.
  4. Amki Cafe, Depan Kem Askar Sbrg Takir.
  5. Cantek Sekali Studio Cafe, Jalan Dato’ Isaacs.
  6. 48N Cafe, Jalan Kubur Shariff Gong Bdk.
  7. Bonne testosteron propionat kaufen Bouche Cafe, Tok Jiring
  8. . Goodman Coffee, Depan Smk Pdg Midin.
  9. Oishiwowo Cafe, Taman Tok Jiring Utama.
  10. PastelmonoMY, Kg Tok Adis.
  11. Pokoks Cafe, Jalan Pasir Panjang.
  12. Kita Coffee Cafe, Tepi Caltex Pengadang Baru
  13. Beanswork Superhero Cafe, Jln Kg Cina Kg Banggol
  14. Hidden Suite Cafe, Jln Kg Cina, Kg Banggol
  15. Kopimesin, TD1303 Jln Sultan Zainal Abidin16.
  16. Laka Cafe, Chendering 17.
  17. Kedai Koffie, Cabang Tiga
  18. . Nusuk Cafe, Taman Chonang Jaya Gbdk19.
  19. Kofi.trg , Kg Pdg Nenas
  20. . Homs Bar Cafe, Depan Masjid Unisza Gbdk
  21. . Star Anise Cafe, Jln Kg Cina
  22. The Buddies Cafe Selamat mencuba! 🤩
Kofi Trg

Proton Exora VS Perodua Alza

Bagi pendapat kami kedua-dua kereta menpunyai kelebihan masing-masing. Bagi yang bertanya tentang harga, Harga untuk sewaan Proton Exora harian Rm250 untuk 24jam, manakala untuk Perodua Alzza hanya Rm200 sahaja. Dari sudut ruang dalaman kereta, Proton Exora menpunyai ruang yang luas berbanding dengan Perodua Alza. Dari segi kapasiti penumpang kedua-dua kereta dapat memuatkan penumpang dalam average 7 hingga 8 orang penumpang.

Kedua-dua kereta sangat jimat minyak untuk perjalanan yang jaoh dan dekat. Perodua Alza dan Proton Exora di Kereta Sewa Pengadang Baru dilengkapi Tv tau. Kalau korang menpunyai anak-anak kecil, ia sangat memudahkan korang, korang pasang je cerita kegemaran diorang sepanjang perjalanan menuju ke destinasi yang dikehendaki.Harga untuk musim Perintah kawalan pergerakan pemulihan kita akan bagi harga special punya. Sewaan melebihi dah dapat harga promosi tau. Sewaan harian, mingguan dan bulanan semua boleh.

Offline Marketing Vs Online Marketing.

Sebelum sepenuhnya marketing dalam online, Zaman awal pembukaan Kereta sewa pengadang baru , kami buat offline marketing. Tampal flyers di kereta sewa di merata tempat radius kawasan dalam 50km bagi nak naikkan branding Kereta Sewa Pengadang Baru di kalangan penduduk setempat. Untuk orang kenal brand kite bukan senang, pelbagai liku2 yang perlu diharungi 😂😂😂

Perjalanan dalam business mestilah kena ada liku2 kan untuk terus maju. Jadinya Marketing sangat penting dalam perniagaan ape sekalipun yang korang ceburi. Bila Orang dah kenal bisnes kita, servis yang dipercayai., orang akan mula bercakap tentang bisnes dan tercetusnya word of mouth. Makin tersebar marketing bisnes kita dengan percuma . 😊Untuk Cari sales kita ambik pendekatan kena buat kawan dulu dengan customer sehingga terbina kepercayaaan customer dengan kita. Yang paling penting ikhlas dan jujur setiap pekerjaaan dilakukan.

Car Rental

Pakej Sewaan Sempena Hari Raya AidilAdha 2020

https://www.facebook.com/ksktcarrental

Perayaan Aidiladha bakal tiba tidak lama lagi, dalam tempoh 3 minggu sahaja daripada sekarang. Terima kasih yang tidak terhingga kepada pimpinan kerajaan yang bertungkus lumus bagi membendung penularan covid-19. Kita juga perlu berwaspada pada sebarang ancaman yang bakal berlaku, kerana penularan penyakit ini masih ada di kalangan rakyat Malaysia. Sekarang kita berada di fasa Perintah Kawalan Pergerakan Pemulihan, ini adalah peringkat terakhir sebelum kita bebas sepenuhnya daripada penyakit berbahaya ini. Saya mengharapkan kita semua sebagai rakyat Malaysia mestilah memainkan peranan sesama kita untuk membendung penyakit ini.

Di fasa perintah kawalan site pergerakan pemulihan, kita telah dibenarkan untuk merentas negeri dan menjalankan aktivit seharian kita seperti sediakala tapi mestilah mengikut sop yang telah ditetapkan oleh majlis keselamatan negara. Semoga pro hormones australia penyakit covid19 ini bakal berakhir dalam masa yang terdekat aminnn…

Sempena Perayaan Aidiladha Kereta Sewa Kuala Terengganu menawarkan Pakej kereta sewa pandu sendiri dengan harga yang istimewa. Minima untuk sewaan pada kali ini adalah 3 hari dan ke atas sahaja, untuk 2 hari dan ke bawah boleh dirunding dengan pihak atasan kami heheh. Penghantaran disediakan ke seluruh kawasan di sekitar Terengganu. Tempat yang sentiasa menjadi pilihan pelanggan untuk penghantaran di Lapangan Terbang Sultan Mahmud, Hentian Bas Kuala Terengganu, jeti dan hotel. Kereta Sewa Kuala Terengganu sentiasa menjadi pilihan pelancong dan rakyat tempatan kerana sentiasa memberikan perkhidmatan yang terbaik dan harga yang berpatutan

Kereta Sewa Kuala Terengganu

Berkenaan harga yang ditawarkan oleh kami, korang boleh terus WhatApp kami di talian 0133158080 untuk fast respond tau. Korang boleh call dan whatapp start dari 8pagi sehingga 10 malam berkenaan servis yang kami tawarkan. Korang juga boleh mengikuti lama sosial kami untuk uptade yang terkini

Kereta Sewa Kuala Terengganu
Kereta Sewa Kuala Terengganu

Popia Pisang paling LETOPS di Terengganu

Terengganu semestinya terkenal dengan pelbagai aneka makanan. Selaian daripada kebiasaan yang selalu dah makan, Hari ini saya ingin berkongsi salah satu tempat makan yang sangat menarik dan selalu menjadi kegilaan di kalangan rakyat Terengganu. Popia Pisang Letopps, sedap giler gais. Popia pisang ini ada pelbagai jenis perisa tau, tak terhad kepada satu je. Saya pom tak melepaskan peluang untuk mencuba, ternyata rasanya memang sedap dan sangat ranggup ketika makan. Gerenti korang tak akan menyesal kalau makan. Antara menu yang disediakan chocolate, Caramel, Chocomel, cheese, kejumel, Choconestum, nutella dan banyak lagi tau. Kedai ini terletak lot 17136, Kampung Padang Polis, 21020 Kuala Terengganu, Terengganu. Untuk mengikuti media sosial diorang link seperti di bawah :

Lokasi Kedai Popis My

Antara menu yang disediakan

Call Now Button