Car Rental

Pakej Sewaan Sempena Hari Raya AidilAdha 2020

https://www.facebook.com/ksktcarrental

Perayaan Aidiladha bakal tiba tidak lama lagi, dalam tempoh 3 minggu sahaja daripada sekarang. Terima kasih yang tidak terhingga kepada pimpinan kerajaan yang bertungkus lumus bagi membendung penularan covid-19. Kita juga perlu berwaspada pada sebarang ancaman yang bakal berlaku, kerana penularan penyakit ini masih ada di kalangan rakyat Malaysia. Sekarang kita berada di fasa Perintah Kawalan Pergerakan Pemulihan, ini adalah peringkat terakhir sebelum kita bebas sepenuhnya daripada penyakit berbahaya ini. Saya mengharapkan kita semua sebagai rakyat Malaysia mestilah memainkan peranan sesama kita untuk membendung penyakit ini.

Di fasa perintah kawalan pergerakan pemulihan, kita telah dibenarkan untuk merentas negeri dan menjalankan aktivit seharian kita seperti sediakala tapi mestilah mengikut sop yang telah ditetapkan oleh majlis keselamatan negara. Semoga penyakit covid19 ini bakal berakhir dalam masa yang terdekat aminnn…

Sempena Perayaan Aidiladha Kereta Sewa Kuala Terengganu menawarkan Pakej kereta sewa pandu sendiri dengan harga yang istimewa. Minima untuk sewaan pada kali ini adalah 3 hari dan ke atas sahaja, untuk 2 hari dan ke bawah boleh dirunding dengan pihak atasan kami heheh. Penghantaran disediakan ke seluruh kawasan di sekitar Terengganu. Tempat yang sentiasa menjadi pilihan pelanggan untuk penghantaran di Lapangan Terbang Sultan Mahmud, Hentian Bas Kuala Terengganu, jeti dan hotel. Kereta Sewa Kuala Terengganu sentiasa menjadi pilihan pelancong dan rakyat tempatan kerana sentiasa memberikan perkhidmatan yang terbaik dan harga yang berpatutan

Kereta Sewa Kuala Terengganu

Berkenaan harga yang ditawarkan oleh kami, korang boleh terus WhatApp kami di talian 0133158080 untuk fast respond tau. Korang boleh call dan whatapp start dari 8pagi sehingga 10 malam berkenaan servis yang kami tawarkan. Korang juga boleh mengikuti lama sosial kami untuk uptade yang terkini

Kereta Sewa Kuala Terengganu
Kereta Sewa Kuala Terengganu

Popia Pisang paling LETOPS di Terengganu

Terengganu semestinya terkenal dengan pelbagai aneka makanan. Selaian daripada kebiasaan yang selalu dah makan, Hari ini saya ingin berkongsi salah satu tempat makan yang sangat menarik dan selalu menjadi kegilaan di kalangan rakyat Terengganu. Popia Pisang Letopps, sedap giler gais. Popia pisang ini ada pelbagai jenis perisa tau, tak terhad kepada satu je. Saya pom tak melepaskan peluang untuk mencuba, ternyata rasanya memang sedap dan sangat ranggup ketika makan. Gerenti korang tak akan menyesal kalau makan. Antara menu yang disediakan chocolate, Caramel, Chocomel, cheese, kejumel, Choconestum, nutella dan banyak lagi tau. Kedai ini terletak lot 17136, Kampung Padang Polis, 21020 Kuala Terengganu, Terengganu. Untuk mengikuti media sosial diorang link seperti di bawah :

Lokasi Kedai Popis My

Antara menu yang disediakan

Kereta Sewa

KERETA SEWA KUALA TERENGGANU MURAH

Kereta Sewa Kuala Terengganu

Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat

Kereta Sewa Kuala Terengganu sudah kembali beroperasi seperti biasa pada Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat. Sebarang sewaan untuk pergerakandi dalam negeri dibenarkan seperti biasa. Untuk pergerakan merentas negeri memerlukan dokumen dan surat pengesahan daripada Pihak berkuasa Polis Diraja Malaysia. Buat masa sekarang kereta hanya boleh pickup di kedai sahaja, Untuk penghantaran ke destinasi anda boleh berhubung dengan customer service kami. Kereta Sewa Kuala Terengganu juga sentiasa menitikberatkan kebersihan dan keselamatan pelanggan kami. Semua kereta di premis kami sentiasa bersih dan sentiasa disanitasi selepas sewaan daripada setiap pelanggan.

Kereta Sewa
Kereta Sewa Kuala Terengganu Murah
Kereta Sewa MPV Starex di Kuala Terengganu

HARGA PROMOSI DI KERETA SEWA KUALA TERENGGANU

Kereta Sewa Kuala Terengganu juga menawarkan harga promosi dan insha allah berpatutan. Kami juga faham ramai yang terkesan disebabkan Covid-19 ini, kami juga menerima tempias yang sama. Semoga ekonomi negara dan pendapatan kita semua pulih seperti sediakalan dan dapat meneruskan kelangsungan hidup seperti biasa. Harga yang ditawarkan serendah RM100 di premis kami tau. Harga sewaaan kereta semakin berkurang jika anda menyewa dengan lebih lama lagi. Jika anda menghadapi masalah sukar ke tempat kerja kerana tidak menpunyai kenderaan, Cuaca yang tidak menentu dan sukar melawat keluarga tersayang yang berada di kawasan yang jauh. Kami boleh menyelesaikan masalah yang sedang anda hadapi.

KERETA SEWA KUALA TERENGGANU

Antara kereta yang sentiasa menjadi pilihan premis kami, Proton Saga dan Perodua Myvi. Kedua-dua kereta menpunyai harga yang sama dan menpunyai reka bentuk yang berbeza. Setiap kereta menpunyai kelebihan masing-masing. Harga yang ditawarkan di Kereta Sewa Kuala Terengganu hanya serendah RM130 untuk 24jam @ sehari sewaan. Pilihan di tangan anda, “tepuk dada, tanya selera”

Semua kenderaan di premis kami, kesemua berdaftar tahun 2014 dan ke atas. Untuk varian kereta semua nya automatik tau dan Van Hiace sahaja manual. Untuk melihat lebih info berkenaan kenderaan untuk disewa pandu sendiri dan info menarik anda boleh melawati laman sosial kami di facebook dan instagram

Untuk hubungi kami lebih pantas boleh call dan WhatApp di talian 0133158080

Pakej Sewaan Kereta Sempena Hari Raya Aidilfitri 2020

Pakej Sewaan Sewa Kereta Pandu Senderi Sempena Hari Raya kembali lagi. Perayaan tahun ini mungkin berbeza dengan tahun-tahun sebelum ini kerana kita berada dalam keadaan Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat. Semoga penyakit Covid 19 ini dapat beransur pulih dalam masa terdekat amin….

Kereta Sewa Kuala Terengganu menawarkan Pakej Sewa 5 Hari Percuma 2 Hari. Pakej ini terlaksana kepada semua varian kenderaan yang terdapat di premis Kereta Sewa Kuala Terengganu tau. Untuk Perjalanan yang ingin rentas negeri anda mesti menunjukkan surat pelepasan atau Qr Code daripada pihak berkuasa Polis Diraja Malaysia bagi memudahkan urusan kami. Penghantaran tidak dapat disediakan sepanjang PKPB ini, Kereta mesti dipickup di premis kami. Kebersihan kereta amat kami titikberatkan. Setiap kereta telah di sanitasi sebelum diberikan kepada pelanggan untuk mengelakkan sebarang kejadian yang kita tidak sepatotnya. Semasa berurusan juga, staf kami juga perlu memakai mask dan sanitizer tangan semasa pemberian kunci kereta .

Kereta Sewa Kuala Terengganu

Senarai Harga Sewaan Kereta Pandu Sendiri seperti dibawah

  • Myvi Rm130x5 = Rm 650
  • Saga Rm130x5 = Rm650
  • Axia Rm110x5 = Rm550
  • Alza Rm200x5 = Rm 800
  • Exora Rm250x5 = Rm1250
  • Vios Rm250x5 = Rm1250

Kami juga meggunakan platform media sosial untuk update terkini tentang sewaan kereta dan isu semasa dan banyak lagi yang menarik tau. Korang boleh like dan folow pages facebook dan instagram kami seperti di bawah.

Sepanjang PKPB kami bermula beroperasi seperti biasa. Untuk sebarang pertanyaan anda boleh terus berhubung dengan kami di talian 0133158080. Insha allah fast respond yang akan diberikan kepada semua pelanggan kami. Talian hotspot bermula daripada 8pagi sehingga 10 malam .

Harga Promosi Kereta Sewa Kembali Lagi Sempena Cuti Sekolah Mac 2020

Bukit Gambang Water Park
Gambang Waterpark, Kuantan Pahang

Kereta Sewa Kuala Terengganu menawarkan harga promosi sempena cuti sekolah bermula kembali. Harga ini termasuk kepada semua varian yang terdapat di premis kami tau. Selain itu, Kereta Sewa Kuala Terengganu menawarkan penkhidmatan penghantaran ke seluruh kawasan di Terengganu. penghantaran kereta sampai di depan rumah dan lokasi yang anda kehendaki. Semua daerah kawasan Hulu Terengganu, Kuala Nerus, Setiu, Dungun dan Kemaman.

Antara kereta sewa pandu sendiri yang terdapat disini

  • Perodua Viva, Axia dan Myvi Auto
  • Proton Saga FL Auto
  • Toyota Vios Trd

Untuk Kereta Sewa Varian Mpv

  • Proton Exora
  • Perodua Alza
  • Toyota Estima, Alphard dan Vellfire
  • Van Hiace

Harga tempahan di Kereta Sewa Kuala Terengganu hanya serendah RM50 sahaja tau. Baki anda bayar semasa pemgambilan kereta dengan kami nanti. Harga sewaan dengan kami jika anda menyewa lebih daripada 3 hari insha allah korang akan mendapat harga special daripada kami ( harga lipak ). Kami menyediakan sewaan harian, mingguan, bulanan dan tahunan tau. Setiap harga berbeza, sewaan tahunan kebiasaan kepada mana-mana syarikat yang ingin menyewa jangka masa yang panjang. Kebanyakkan Van Hiace kami banyak mendapat sambutan yang hangat daripada syarikat untuk sewaan tahunan. Kami akan menyediakan segala dokumen perjanjian yang akan dipersetujui kami dengan pihak anda.

Image may contain: 5 people, people standing and car
Kereta Sewa KUala Terengganu

Kereta Sewa Kuala Terengganu telah ramai menpunyai customer tetap tau. Banyak kelebihan yang anda akan dapat jika menjadi pelanggan setia kami. Kereta Sewa Kuaal Terengganu juga menyediakan perkhidmatan sewa sekali dengan pemandu tau. Korang hanya rancang percutian korang atau urusan kerja bagi setiap maklumat kepada kami dan kami akan bawa anda ke setiap lokasi yang dikehendaki. Pemandu dijamin yang terlatih dan telah menpunyai pengalaman lebih daripada 5 tahun dan sangat pakar selok belok jalan di Negeri Terengganu darul iman.

Untuk melihat lebih banyak review pelanggan yang telah menggunakan perkhidmatan kereta sewa kami anda boleh ke pages facebook dan instagram kami tekan sahaja link di bawah

Doa kami daripada keluarga KSKT semoga wabak Covid-19 ini dapat dibendung dengan cepat dan semoga semua berada dalam keadaan sihat dan dalam jagaan Allah Swt🤲🏻

LANGKAH-LANGKAH UNTUK MELINDUNGI DIRI ANDA daripada Virus ( Covid-19)

  1. Selalu mengamalkan tahap kebersihan diri yang tinggi seperti kerap mencuci tangan dengan menggunakan tangan dan sabun atau pencuci tangan (hand sanitizer)
  2. Semasa dalam tempoh lawatan ke tempat-tempat yang berlaku wabak ini (Jika perjalanan yang tidak dapat dielakkan )
  • Sentiasa membawa Bersama penutup mulut dan hidung (mask) serta bahan pencuci tangan (hand sanitizer)
  • Elakkan dari mengujungi tempat-tempat tumpuan ramai dan bergaul rapat dengan mana-mana individu yang bergejala
  • Elakkan dari melawat dari melawat ke Ladang haiwan, pasar yang menjual haiwan hidup,tempat sembelihan haiwan atau menyentuh sebarang jenis haiwan
  • Elakkan dari memakan sebarang produk haiwan yang mentah atau tidak dimasak dengan sempurna

3 . Segera mendapatkan rawatan perubatan sekiranya jatuh sakit iaitu mengalami gejala jangkitan saluran pernafasan seperti demam, batuk mahupun kesukaran untuk bernafas dalam tempoh 14 Hari selepas pulang dari lawatan tersebut. Begitu juga, makluman mengenai sejarah perjalanan berkenaan kepaada doctor yang merawat.

Image

Kematian di Itali melebihi 1,000 org manakala di Sepanyol (84) kematian melebihi Korea Selatan (61). Di ASEAN, tiga negara catat kematian – Filipina, Thailand dan Indonesia. #COVID19 adalah #pandemic

Sumber dari Portal Rasmi Kementerian Kesihatan Malaysia.

RESTORAN MAKAN TENGAHARI BEST DI TERENGGANU SELERA TUJUH MALAM

Restoran Selera Tujuh Malam menyajikan pelbagai menu masakan Selera Kampung. Restoran Selera Tujuh Malam menghidangkan lebih 50 jenis lauk pauk untuk masakan tengahari pada setiap hari untuk dinikmati dengan harga yang amat berpatutan.  Restoran ini juga boleh menampung SERAMAI 350 ORANG dalam satu masa dan restoran berkonsepkan open air. Restoran ini terletak bersebelahan dengan Hotel Tanjung Vista di Kuala Terengganu. Restoran ini beroperasi daripada pukul 10pagi sehingga 5 petang. Selain daripada masakan yang menarik disini, pelbagai variasi minuman disediakan disini tau, antara menu yang menarik air batu campur dan cendol. Air bajet pom ada tau hanya rm1 sahaja dan boleh tambah sesuka hati anda selagi ada hhehe. Untuk melihat lebih banyak info yang menarik anda boleh lihat di pages Food Court Selera Tujuh Malam.

Kami kongsikan beberapa gambar menu masakan yang disediakan di Restoran Selera Tujuh Malam, Lihat gambar pom dah menarik kan, Kalau dapat makan nie dijamin kenyang dan berpuas hati. Saya da cuba, korang bila lagi

Kereta Sewa Kuala Terengganu | Myvi Auto Sewaan Sebulan

Kereta Sewa Kuala Terengganu | Myvi Auto

Kereta Sewa Kuala Terengganu | Myvi Auto

Myvi antara kereta yang sangat mendapat tempat di Kalangan rakyat Malaysia. Kereta Sewa Kuala Terengganu menyediakan pelbagai varian kereta daripada kereta bajet hinggalah Varian Vvip.  Kereta Sewa Kuala Terengganu menpunyai Myvi pelbagai varian colour tau, pink, hijau, putih dan purple. Pilihan di tangan anda. Harga sewaan hanya serendah Rm130 untuk sewaan 24jam. Penghantaran disediakan kan di seluruh kawasan di Terengganu.

Penghantaran Myvi putih ke Unisza sewaan selama sebulan daripda regular customer pensyarah disana. Semoga dipermudahkan segala urusan kerja  kepada pelanggan kami. Kereta sewa Kuala Terengganu menawarkan harga yang sangat berpatutan dengan servis  yang anda terima tau.  Kereta yang disewa dijamin berfungsi dalam keadaan baik dan jika terdapat ada masalah semasa sewaan kami akan tukar kereta dengan yang lain.

Kereta Sewa Kuala Terengganu sentiasa akan memberikan perkhidmatan yang terbaik kepada pelanggan. Kebersihan kereta menjadi keutamaan kami semasa penghantaran kepada pelanggan. Jika anda berminat dengan kereta sewa pandu sendiri, anda boleh WhattApp Dan Call di talian 0133158080

Untuk melihat lebih banyak post yang menarik daripada kami anda boleh di pages Facebook kami 

Kereta Sewa Kuala Terengganu Murah

Instagram

Keretasewakualaterengganu8080

Call Now Button