Promosi Sempena Menyambut Hari Krismas dan Tahun Baru

Sempena Menyambut Hari Krismas dan Tahun Baru 2020 Kereta Sewa Kuala Terengganu menawarkan harga promosi tau. Kereta Sewa Kuala Terengganu antara perkhidmatan kereta sewa pandu sendiri yang dipercayai di Terengganu. Kereta Sewa Kuala Terengganu juga telah beroperasi melebihi 5 tahun di Terengganu. Lokasi kami di Pengadang Baru berhadapan trafic light Desa Murni, bersebelahan kedai pakaian sekolah yusof. Kalau setiap hari rabu berhadapan dengan pasar malam Pengadang Baru.

Ramai yang bertanya, penghantaran disediakan ke?

Kereta Sewa Kuala Terengganu menawarkan perkhidmatan penghantaran sampai depan rumah tau, Harga penghantaran bergantung kepada destinasi yang anda kehendaki. Penghantaran juga disediakan bagi kawasan luar daripada Terengganu. Untuk sesi pemulangan kereta juga boleh pemulangan di luar Terengganu, Kebanyakkan pelanggan yang menggunakan perkhidmatan kami sesi pemulangan kereta di KLIA, Airport Kuantan dan Johor. Sesi pemulangan kereta boleh disemua kawasan di semenajung Malaysia.

Kereta sewa kuala Terengganu Murah

Berapa jenis kereta yang terdapat di Kereta Sewa Kuala Terengganu?

Kereta sewa Kuala Terengganu menawarkan pelbagai varian kereta tau daripada harga bajet, sedan, vvip dan bas juga disediakan. Antara kereta yang terdapat

  • Perodua Viva , Axia, Myvi
  • Proton Saga FL
  • Toyota Vios trd
  • Mpv Proton Exora dan Perodua Alza
  • Mpv Toyota estima, Wish dan Vellfire
  • Hyundai Starex
  • Honda City
  • Van Hiace
  • Bas juga disediakan sekali dengan pemandu

Kalau nak sewa sekali dengan pemandu boleh ke?

Jika anda datang ke Terengganu atas urusan kerja dengan rakan sekerja, malas nak memandu sendiri pergi meeting dan sebagainya. Kami juga menyediakan perkhidmatan Sewa sekali dengan pemandu. Semua varian kereta boleh sekali dengan pemandu. Pemandu insha allah sangat berpegalaman, mesra dan ramah dengan penumpang. Harga insha allah berpatutan dengan servis yang anda akan terima.

Kereta Sewa Kuala Terengganu Murah

Jika anda ingin melihat lebih lagi aktiviti Kereta Sewa Kuala Terengganu,

anda boleh mengikuti laman sosial kami

  • Facebook pages – Kereta Sewa Kuala Terengganu Murah
  • Instagram- Keretasewakualaterengganu8080

Berkenan harga promo di atas anda boleh direct whatapp dan call kami cepat di talian 0133158080

Kereta Sewa Kuala Terengganu Murah, Servis Dijamin Berkualiti

Kereta Sewa Kuala Terengganu MUrah

Exit tol dan tiba-tiba baki tak cukup, kita perlu tekan button intercom dan tunggu runner PLUS dtg.

Pihak PLUS bagi beritahu, jika kita exit tol dan tiba-tiba baki tak cukup, kita perlu tekan button intercom dan tunggu runner PLUS dtg.

Runner akan bantu kita untuk topup dan serahkan semula kad TnG kita.

Untuk semua pengguna jalan raya, pegawai tu pesan jangan lah membahayakan nyawa anda dengan melintas dari lorong ke lorong. Perkara ini bertentangan dengan SOP pihak PLUS.

Jika kenderaan belakang anda dah bunyikan hon sbb marah ke apa2, just stay calm sampai runner PLUS dtg.

Again, jangan keluar dari kereta dan pergi ke pondok topup.

Pihak PLUS beritahu, insiden pengguna yg melintasi lorong untuk ke pondok topup adalah perkara yang tidak patut berlaku.

Jika runner di tol itu mengarahkan pengguna utk datang sendiri ke pondok topup, maka dia telah melanggar SOP dan pengguna dinasihatkan buat aduan segera.

PLUS sendiri akui ada keadaan di mana pengguna memang impossible utk tinggalkan kereta. Contohnya, memang tak boleh berjalan (OKU), wanita sarat mengandung atau pun ada baby dalam kereta.

So lepas ini, especially wanita-wanita. Kalau lah berlaku insufficient balance, terus tekan button intercom dan tunggu bantuan runner.

Pegawai itu pesan, jangan panick dan tolong jangan membahayakan nyawa anda.

Apapun, lebih bagus jika kita pastikan kad kita cukup baki. TAPI ada juga keadaan di mana sesetengah dari kita yg nasib tak berapa baik. Time nak exit tu lah baki tak cukup.

Kita jangan lah marah-marah dan hon berkali-kali bila nampak ada pengguna yg tak cukup baki.

Hari ini hari dia susah. Esok lusa entah-entah hari kita pulak.

Harga Runtuh, Biar Betul Kereta Sewa Kuala Terengganu

Kereta sewa kuala Terengganu telah menggadakan meeting tergempar semalam, hasil perbincangan dengan top management kami, boss kami telah membuat keputusan untuk memberikan potongan harga kepada pelanggan kami sempena pages kami telah mencapai target like dan follow di pages di facebook telah mencapai 4.5 like pages.  Terima kaseh kepada semua likes yang tellah menyukai halaman di pages facebook kami. Potongan Harga yang ini bermulai daripada besok hari hinggalah sehari sebelum cuti sekolah bermula  22 November 2019 . Antara kereta yang mendapt potongan harga Perodua Myvi dan Alza

Harga Promosi bagi Perodua Myvi dan Alza.

  • Harga Kebiasaan Sewaan Sehari Rm130, harga selepas diskaun Rm120
  • Sewaan selama 3 hari kita bagi Rm350
  • Perodua Alza harga sewaan sehari Rm200, harga selepas diskaun RM190
  • Untuk Sewaan Selama 3 hari Rm500

Penghantaran disediakan di seluruh kawasan di Terengganu darul iman. Jika anda pickup kereta di kedai pom boleh. Harga penghantaran area kuala Terengganu hanya serendah Rm10 sahaja sehala. Insha allah harga berpatutan dengan servis tiptop yang anda akan terima. Kereta Sewa Kuala Terengganu memberikan harga promosi bagi menghargai pelanggan kami yang sentiasa support bisnes kami daripda dulu sampai sekarang secara langsung dan secara tidak langsung.

Jika korang nak tengok lebih banyak feeback customer yang telah menggunakan servis kami anda boleh lihat di pages kami dan jangan lupa like dan mengikut. Selain daripada itu, kami juga berkongsi tempat-tempat menarik di Terengganu.

Pages : Kereta Sewa Kuala Terengganu Murah

Instagram : Keretasewakualaterengganu8080

Kereta Sewa Kuala Terenggganu Murah

Quinara Theme Park Kuala Terengganu

Destinasi menarik jika anda wajib anda pergi jika datang ke Terengganu Darul Iman. Quinara Al Safir Resort di Tok Jembal, Kuala Nerus, Terengganu menyediakan resort yang sangat selesa untuk menginap. Selain itu, Quinara menyediakan kolam yang sangat lawa dan selesa untuk aktiviti bersama keluarga dan rakan-rakan tersayang. Kolam ini dibuka setiap hari. Untuk dewasa harga yang ditawarkan Serendah Rm10 manakala kanak-kanak Rm5 sahaja. Untuk sebarang boleh hubungi di talian 09-6674040

Kereta Sewa Kuala Terengganu
Kereta Sewa Kuala Terengganu
Kereta Sewa Kuala Terengganu
Kereta Sewa Kuala Terengganu

Untuk perkhidmatan kereta sewa pandu sendiri boleh WhatApp dan hubungi di talian 01313158080

pages : Kereta Sewa Kuala Terengganu Murah

Instagram: Keretasewakualaterengganu8080

PROMOSI CUTI SEKOLAH KEMBALI LAGI, LAMBAT, HABIS.

Kereta Sewa Kuala Terengganu Murah 0133158080

Kereta Sewa Kuala Terengganu menawarkan minima sewaan 2 hari musim cuti sekolah sempena perayaan Deepavali nanti. Kereta Sewa Kuala Terengganu juga menyediakan Penghantaran ke seluruh kawasn Di Terengganu. Sempena cuti sekolah kebiasaan permintaan Kereta Sewa sangat tiggi melebihi daripada biasa tau, jadinya lebih baik anda whatapp dan call kami cepat-cepat buat tempahan dengan kami. Untuk booking hanya serendah RM100 sahaja, baki selanjutnya anda boleh bayar semama mengambil kereta dengan kami. Kereta Sewa Kuala Terengganu murah antara perkhidmatan yang popular di Terengganu Darul Iman. Kami telah beroperasi melebihi 5 tahun. Lokasi kami di Kampung Pengadang Bharu, Kuala Terengganu

Kereta Sewa Kuala Terengganu Murah

Kereta Sewa Kuala Terengganu menawarkan potongan kepada sesiapa yang menyewa melebihi sewaan selama 3 hari tau, Sewaan mingguan, bulanan dan tahunan juga boleh. Untuk pengetahuan korang, Van Hiace kami sahaja baru pulang ke pengkuan kami setelah merantau ke bumi selatan selama 2 tahun sewaan daripada company di sana.

Kereta Sewa Kuala Terengganu Murah

Semua Varian Kereta terdapat di Kereta Sewa Kuala Terengganu daripada bajet hinggalah mpv mewah, 4×4 dan bas. Hiace 14 seater dan bas sewaan hanya sekali pemandu. Potongan harga yang Kereta Sewa Kuala Terengganu tawarkan terhad pada bulanan nie sahaja tau. Jangan lambatt-lambat nanti habis, maafkan kami yaa..

Kereta Sewa Kuala Terengganu Murah

Sebarang pertanyaan harga dan sebagainya boleh call dan WhatApp kami di talian 0133158080. Untuk melihat lebih lagi feedback daripada pelanggan yang telah menggunakan servis Kereta Sewa Kuala Terengganu Murah boleh lihat di pages dan instagram kami :

  • Facebook Pages ( Kereta Sewa Kuala Terengganu Murah )
  • Instagram ( Keretasewakualaterenggnu8080 )
Jeti Kuala Besut, Terengganu

HARGA PROMOSI KAW KAW SEMPENA BULAN OKTOBER

Selamat datang bulan Oktober, Semoga bulan ini lebih baik daripada sebelumnya dan dimurahkan rezeki seperti air di lautan. Sempena bulan Oktober, Kereta Sewa Kuala Terengganu menawarkan harga promosi kepada semua varian kereta tau. Daripada kereta sampat sehingga lah vvip.

Antara kereta sewa pandu sendiri yang terdapat di Premis Kereta Sewa Kuala Terengganu:

Perodua ( Viva, semua varian myvi baru dan lama, Alza )

Proton ( Saga FL dan Exora )

Toyota ( Toyota Vios Trd Van Hiace, Estima ,Alphard, Vellfire )

Hyundai Starex

KERETA SEWA KUALA TERENGGANU 0133158080

Jika anda malas nak datang ke premis, Kereta Sewa Kuala Terengganu juga menyediakan penghantaran kereta ke destinasi yang anda kehendaki. Antara kawasan yang kami cover untuk penghantaran Terengganu, Airport Pengkalan Chepa, Kelantan dan Kuantan Pahang. Selain itu, jika anda menyewa kereta sewa pandu sendiri di Terengganu tetapi anda ingin sesi pemulangan di lain contohnya, KLIA, Johor dan sebagainya boleh tau. Kita akan kawtin harga sampai jadi. Insha allah harga berpatutan dan anda akan mendapat servis 5 bintang.

Promosi harga ini hanya berjalan sepanjang bulan Oktober sahaja tauu. Kenapa korang perlu menyewa kereta dengan kami?

  • Kami telah beroperasi lebih daripda 5tahun tau
  • Semua varian kereta terdapat di premis kami semua dalam keadaan baik dan tiptop bersedia untuk perjalanan jauh dan dekat
  • Harga berpatutan dengan servis yang korang akan dapat
  • Penghantaran kereta seluruh kawasan Terengganu
  • Tiada sebrang caj tersembunyi
  • Customer oriented
  • Staff yang mesra dan berdedikasi

Ramai yang telah menggunakan servis kami tau, Anda boleh lihat feedback customer kami Pages Kami

Facebook : Kereta Sewa Kuala Terengganu Murah

Instagram : Keretasewakualaterengganu8080

Kereta Sewa Kuala Terengganu Murah
Kereta Sewa Kuala Terengganu Murah
Kereta Sewa Kuala Terengganu Murah
Kereta Sewa Kuala Terengganu Murah
Kereta Sewa Kuala Terengganu Murah
Kereta Sewa Kuala Terengganu Murah
Kereta Sewa Kuala Terengganu Murah
Kereta Sewa Kuala Terengganu Murah

Karnival Pantai Terengganu 2019

Program Karnival Pantai Terengganu 2019 akan bermula pada 12 September – 16 September 2019 dari jam 9 pagi hingga 12 malam. Lokasi bertempat di Pantai Batu Buruk, Kuala Terengganu. Tema Karnival Pantai Teregganu pada tahun ini ” Tradisi Diwarisi ” Yang akan memaparkan pelbagai budaya masyrakat.

Pelbagai aktiviti yang akan dijalankan sepanjang karnival berlangsung tau. Antara aktiviti yang dijalankan :

1. Demonstrasi Anyaman Kraftangan
(kanak2 boleh belajar sekali buat tikar mengkuang) 🥰
2. Demonstrasi Mencanting Batik
(kanak2 boleh cuba untuk melukis batik juga) 💃
3. Demonstrasi Masakan Tradisional
4. Demonstrasi Ukiran Kayu
5. Pertandingan Sukan Rakyat
6. Pertandingan Mewarna
7. Demonstrasi dan Persembahan Silat, Gasing dan
Permainan Tradisional Terengganu
8. Dan BANYAK LAGI AKTIVITI MENARIK menanti anda…

Jom ramai-ramai warga Terengganu maghi memeriahkan lagi sepanjang program berjalan. Jika anda tidak menpunyai kenderaan untuk pergi, jangan risau kami ada solution untuk masalah yang anda hadapi. Kereta sewa kuala Terengganu menyediakan pelbagai varian kereta untuk disewa pandu sendiri tau. Semua kereta ada daripada harga bajet sehinggalah VVip. Tepuk Dada, Tanya Selera. Berminat boleh Call Dan WhatApp kami di talian 0133158080

Van Sewa Sekali Pemandu

Kereta Sewa Kuala Terengganu juga menyediakan perkhidmatan Sewa Van Sekali dengan Pemandu. Jika anda datang bercuti dengan keluarga, kawan-kawan dalam bilangan ramai sangat sesuai untuk menggunakan perkhidmatan ini. Sewaan sekali dengan memandu lebih mudah kerana anda tidak perlu drive sendiri, Anda hanya bagi tentatif program anda hendak pergi ke mana, Driver kami akan bawa ke destinasi yang anda kehendaki. 

KSKT 0133158080

Kereta Sewa Kuala Terengganu juga menyediakan khidmat transfer. Khidmat transfer ini, Contohnya anda tiba di Lapangan Terbang Sultan Mahmud Kuala Terengganu dan anda mahu kami hantar anda ke Resort Tok bali. Perjalanan hanya satu hala sahaja. Harga insha allah berpatutan dengan servis yang anda akan dapat. Anda tidak perlu risau sebarang kerosakan terhadap van, Driver kami yang akan bertanggungjawab jika anda menyewa sekali dengan pemandu.

KSKT 0133158080

Alhamdulilah selesai Job 2 buah van sekali dengan pemandu melawat tempat yang menarik di Bandar Kuala Terengganu. Pickup customer di Jeti SyahBandar Di Kuala Terengganu. Destinasi menarik jika anda datang ke Terengganu 

  • Pasar Payang Kuala Terengganu 
  • Pesisir Payang Kuala Terengganu 
  • Keropok Losong , 
  • Muzium Terengganu
  • Taman Tamandun Islam
  • Miami beach, Seberang Takir 
  • Warung Pok Nong
  • Kari Kepala Ikan Pasir Tinggi 

Banyak lagi tempat menarik untuk anda pergi jika datang ke Terengganu. Anda sediakan tentative program anda, Kami akan bawa anda ke sane.

Jika berminat dengan perkhidmatan Kereta sewa Pandu sendiri, Anda boleh Call dan Whatapp kami di talian 0133158080

“ Keselesaan Pelanggan , Keutamaan Kami”

“ Sewaan Makin Lame, Harga Makin Murah”

Call Now Button