Harga Promosi Kereta Sewa Kembali Lagi Sempena Cuti Sekolah Mac 2020

Bukit Gambang Water Park
Gambang Waterpark, Kuantan Pahang

Kereta Sewa Kuala Terengganu menawarkan harga promosi sempena cuti sekolah bermula kembali. Harga ini termasuk kepada semua varian yang terdapat di premis kami tau. Selain itu, Kereta Sewa Kuala Terengganu menawarkan penkhidmatan penghantaran ke seluruh kawasan di Terengganu. penghantaran kereta sampai di depan rumah dan lokasi yang anda kehendaki. Semua daerah kawasan Hulu Terengganu, Kuala Nerus, Setiu, Dungun dan Kemaman.

Antara kereta sewa pandu sendiri yang terdapat disini

  • Perodua Viva, Axia dan Myvi Auto
  • Proton Saga FL Auto
  • Toyota Vios Trd

Untuk Kereta Sewa Varian Mpv

  • Proton Exora
  • Perodua Alza
  • Toyota Estima, Alphard dan Vellfire
  • Van Hiace

Harga tempahan di Kereta Sewa Kuala Terengganu hanya serendah RM50 sahaja tau. Baki anda bayar semasa pemgambilan kereta dengan kami nanti. Harga sewaan dengan kami jika anda menyewa lebih daripada 3 hari insha allah korang akan mendapat harga special daripada kami ( harga lipak ). Kami menyediakan sewaan harian, mingguan, bulanan dan tahunan tau. Setiap harga berbeza, sewaan tahunan kebiasaan kepada mana-mana syarikat yang ingin menyewa jangka masa yang panjang. Kebanyakkan Van Hiace kami banyak mendapat sambutan yang hangat daripada syarikat untuk sewaan tahunan. Kami akan menyediakan segala dokumen perjanjian yang akan dipersetujui kami dengan pihak anda.

Image may contain: 5 people, people standing and car
Kereta Sewa KUala Terengganu

Kereta Sewa Kuala Terengganu telah ramai menpunyai customer tetap tau. Banyak kelebihan yang anda akan dapat jika menjadi pelanggan setia kami. Kereta Sewa Kuaal Terengganu juga menyediakan perkhidmatan sewa sekali dengan pemandu tau. Korang hanya rancang percutian korang atau urusan kerja bagi setiap maklumat kepada kami dan kami akan bawa anda ke setiap lokasi yang dikehendaki. Pemandu dijamin yang terlatih dan telah menpunyai pengalaman lebih daripada 5 tahun dan sangat pakar selok belok jalan di Negeri Terengganu darul iman.

Untuk melihat lebih banyak review pelanggan yang telah menggunakan perkhidmatan kereta sewa kami anda boleh ke pages facebook dan instagram kami tekan sahaja link di bawah

Doa kami daripada keluarga KSKT semoga wabak Covid-19 ini dapat dibendung dengan cepat dan semoga semua berada dalam keadaan sihat dan dalam jagaan Allah Swt🤲🏻

LANGKAH-LANGKAH UNTUK MELINDUNGI DIRI ANDA daripada Virus ( Covid-19)

  1. Selalu mengamalkan tahap kebersihan diri yang tinggi seperti kerap mencuci tangan dengan menggunakan tangan dan sabun atau pencuci tangan (hand sanitizer)
  2. Semasa dalam tempoh lawatan ke tempat-tempat yang berlaku wabak ini (Jika perjalanan yang tidak dapat dielakkan )
  • Sentiasa membawa Bersama penutup mulut dan hidung (mask) serta bahan pencuci tangan (hand sanitizer)
  • Elakkan dari mengujungi tempat-tempat tumpuan ramai dan bergaul rapat dengan mana-mana individu yang bergejala
  • Elakkan dari melawat dari melawat ke Ladang haiwan, pasar yang menjual haiwan hidup,tempat sembelihan haiwan atau menyentuh sebarang jenis haiwan
  • Elakkan dari memakan sebarang produk haiwan yang mentah atau tidak dimasak dengan sempurna

3 . Segera mendapatkan rawatan perubatan sekiranya jatuh sakit iaitu mengalami gejala jangkitan saluran pernafasan seperti demam, batuk mahupun kesukaran untuk bernafas dalam tempoh 14 Hari selepas pulang dari lawatan tersebut. Begitu juga, makluman mengenai sejarah perjalanan berkenaan kepaada doctor yang merawat.

Image

Kematian di Itali melebihi 1,000 org manakala di Sepanyol (84) kematian melebihi Korea Selatan (61). Di ASEAN, tiga negara catat kematian – Filipina, Thailand dan Indonesia. #COVID19 adalah #pandemic

Sumber dari Portal Rasmi Kementerian Kesihatan Malaysia.

RESTORAN MAKAN TENGAHARI BEST DI TERENGGANU SELERA TUJUH MALAM

Restoran Selera Tujuh Malam menyajikan pelbagai menu masakan Selera Kampung. Restoran Selera Tujuh Malam menghidangkan lebih 50 jenis lauk pauk untuk masakan tengahari pada setiap hari untuk dinikmati dengan harga yang amat berpatutan.  Restoran ini juga boleh menampung SERAMAI 350 ORANG dalam satu masa dan restoran berkonsepkan open air. Restoran ini terletak bersebelahan dengan Hotel Tanjung Vista di Kuala Terengganu. Restoran ini beroperasi daripada pukul 10pagi sehingga 5 petang. Selain daripada masakan yang menarik disini, pelbagai variasi minuman disediakan disini tau, antara menu yang menarik air batu campur dan cendol. Air bajet pom ada tau hanya rm1 sahaja dan boleh tambah sesuka hati anda selagi ada hhehe. Untuk melihat lebih banyak info yang menarik anda boleh lihat di pages Food Court Selera Tujuh Malam.

Kami kongsikan beberapa gambar menu masakan yang disediakan di Restoran Selera Tujuh Malam, Lihat gambar pom dah menarik kan, Kalau dapat makan nie dijamin kenyang dan berpuas hati. Saya da cuba, korang bila lagi

Kereta Sewa Kuala Terengganu | Myvi Auto Sewaan Sebulan

Kereta Sewa Kuala Terengganu | Myvi Auto

Kereta Sewa Kuala Terengganu | Myvi Auto

Myvi antara kereta yang sangat mendapat tempat di Kalangan rakyat Malaysia. Kereta Sewa Kuala Terengganu menyediakan pelbagai varian kereta daripada kereta bajet hinggalah Varian Vvip.  Kereta Sewa Kuala Terengganu menpunyai Myvi pelbagai varian colour tau, pink, hijau, putih dan purple. Pilihan di tangan anda. Harga sewaan hanya serendah Rm130 untuk sewaan 24jam. Penghantaran disediakan kan di seluruh kawasan di Terengganu.

Penghantaran Myvi putih ke Unisza sewaan selama sebulan daripda regular customer pensyarah disana. Semoga dipermudahkan segala urusan kerja  kepada pelanggan kami. Kereta sewa Kuala Terengganu menawarkan harga yang sangat berpatutan dengan servis  yang anda terima tau.  Kereta yang disewa dijamin berfungsi dalam keadaan baik dan jika terdapat ada masalah semasa sewaan kami akan tukar kereta dengan yang lain.

Kereta Sewa Kuala Terengganu sentiasa akan memberikan perkhidmatan yang terbaik kepada pelanggan. Kebersihan kereta menjadi keutamaan kami semasa penghantaran kepada pelanggan. Jika anda berminat dengan kereta sewa pandu sendiri, anda boleh WhattApp Dan Call di talian 0133158080

Untuk melihat lebih banyak post yang menarik daripada kami anda boleh di pages Facebook kami 

Kereta Sewa Kuala Terengganu Murah

Instagram

Keretasewakualaterengganu8080

KERETA SEWA KUALA TERENGGANU I PERODUA MYVI AUTO

KERETA SEWA KUALA TERENGGANU

ANTARA KELEBIHAN MENYEWA MYVI

– Harga untuk 24jam Hanya serendah Rm130
– kapasiti 5 penumpang
– unlimited mileage untuk sewaan 2 hari dan ke atas
– Aircond dijamin sejuk ketor
– Tiada masalah untuk perjalanan jauh
– Airbag
– Harga makin lame anda sewa, harga akan makin murah.
– Penghantaran disediakan di seluruh kawasan Di Terengganu

Jangan Lupa Share dan Tags saudara mara dan kawan-kawan korang untuk mempermudahkan urusan diorang yang memerlukan servis kereta sewa pandu sendiri.

“Whatsapp Sekarang”

www.wasap.my/60133158080
www.wasap.my/60133158080
www.wasap.my/60133158080
.
Cerita Kami: https://keretasewakt.com
Online Booking: https://umartravel.com.my
.
#KeretaSewaKualaTerengganu #KeretaSewaTerengganu #KeretaSewaDiTerengganu #KeretaSewaTerengganuMudah #KeretaSewaTerengganuMurah #KeretaSewaKT #VanSewaTerengganu #SewaVanTerengganu #Vanrental #CarRentalKualaTerengganu #SewaMpvTerengganu #BasPersiaranTerengganu #SewaBasTerengganu #AirportTerengganu #AirportKualaTerengganu #ResortTerengganu #HotelTerengganu #HomeStayTerengganu #JetiMarang #JetiKualaTerengganu #JetiBesut #JetiMerang #AmazingTerengganu #UmarTravel

KERETA SEWA KUALA TERENGGANU
KERETA SEWA KUALA TERENGGANU
KERETA SEWA KUALA TERENGGANU

Promosi Kereta Sewa Kuala Terengganu Tahun Baru Cina

Kereta Sewa Kuala Terengganu

Tahun Baru Cina bakal tiba tidak lama lagi guys, Korang sudah rancang percutian sempena Tahun Baru Cina? Nak balik kampung beraya bersama keluarga tersayang, Nak pergi jalan-jalan melihat keindahan Terengganu dengan pelbagai tempat yang menarik dan budaya yang unik. Selain itu, yang paling best bila korang datang ke Terenggganu adalah pelbagai aneka makanan yang best tau, bermula daripada sarapan pagi, makan tengahari hinggalah ke malam. Pelbagai restoran dengan harga yang sangat berpatutan dan makanan yang sangat sedap.

Kereta Sewa Kuala Terengganu mengehadkan minima sewaan sempena perayaan Tahun Baru Cina 4 hari sewaan untuk semua kenderaan. Harga insha allah berpatutan dengan servis yang anda akan diterima. Di bawah kami senaraikan harga sewaan untuk setiap kenderaan bagi sewaan selama 4hari

Harga Sewaaan 4 Hari Kenderaan Di Kereta Sewa Kuala Terengganu

  • Perodua Myvi dan Proton Saga FL RM480
  • Perodua Axia RM390 dan Viva RM340
  • Proton Exora RM800
  • Perodua Alza RM720
  • Toyota Vios Trd RM720
  • Van Toyota Hiace RM900
Keretaa Sewa Kuala Terengganu Murah

Penghantaran Disediakan ke semua daerah di Terengganu

Kereta Sewa Kuala Terengganu menyediakan perkhidmatan penghantaran ke seluruh kawasan di Terengganu tau. Antara tempat yang selalu menjadi permintaan tinggi pelanggan kami kawasan Airport Sultan Mahmud, Hentian Bas Kuala Terengganu, Kawasan Kuala Terengganu, Jeti, resort da hotel-hotel. Harga untuk penghantaran mengikut kawasan yang anda pinta, insha allah berpatutan dan berbaloi. Kereta Sewa Kuala Terengganu lebih daripada 5 tahun sudah bertapak di Terengganu, Antara kereta sewa yang dipercayai di kalangan rakyat Terengganu.

Untuk melihat lebih banyak feedback pelanggan terhadap Kereta Sewa Kuala Terengganu, anda boleh melihat di pages facebook dan instagram kami klik sahaja pada link di bawah

Sebarang pertanyaan pertanyaan mengenai harga kereta sewa anda boleh terus whatapp , telegram dan call kami di talian 0133158080. Insha allah staf kami akan fast respond pertanyaan dengan pantas sekali.

Keselesaan Pelanggan Menjadi Keutamaan Kami. Makin Lama korang menyewa dengan kami, Harga Makin muraahhh.. Jom grab, Jangan lepaskan peluang

Program Menarik Di Terengganu Sepanjang Tahun 2020

Program dan aktiviti yang menarik di Terengganu Darul Iman sepanjang Tahun 2020. Pelbagai aktiviti yang dirancang untuk korang tau. Rancang percutian ke Terengganu dengan adanya aktiviti dan program dapat memeriahkan lagi percutian korang ke Terengganu. Terengganu kaya dengan pelbagai budaya yang menarik dan semestinya keutamaan pelancong iaitu nak merasai pelbagai aneka makanan yang di Terengganu kan. Makanan tradisonal dari segi kuih muih, Nasi Dagang, Western Food, Ikan bakar dan banyak lagi. Jika korang nak melihat pelbagai updte terkini mengenal destinasi tempat makan best di Terengganu. Kami selalu updte di Pages Facebook kami : Kereta Sewa Kuala Terengganu Murah 0133158080 Jangan lupa like dan share okay.

Kereta Sewa Kuala Terengganu Murah 0133158080

Kereta Sewa Kuala Terengganu menyediakan perkhidmatan kereta sewa pandu sendiri tau. Pelbagai kenderaan yang terdapat dipremis kami daripada harga bajet sehinggala vvip. Harga bermula daripada RM100 je tau. Selain daripada sewa pandu sendiri, kami juga menawarkan dari segi sewa dengan sekali pemandu tau. Lebih mudah kan? Pemandu sangat terlatih dan menpunyai pengalaman lebih daripada 5tahun, sangat peramah dan sangat mudah kawtin dengan pemandu. Sediakan sahaja senarai tempat yang korang nak pergi bagi je kepada kami, insha allah semua dipermudahkan.

Jika anda ingin melihat lebih banyak feedback customer dan updte yang lebih menarik daripada kami, Jangan lupa follow dan like pages dan instagram kami

  • Pages Facebook – Kereta Sewa Kuala Terengganu Murah
  • Instagram – Keretasewakualaterengganu8080

Sebarang pertanyann boleh call dan WhatApp Kami Di talian 0133158080

Promosi Sempena Menyambut Hari Krismas dan Tahun Baru

Sempena Menyambut Hari Krismas dan Tahun Baru 2020 Kereta Sewa Kuala Terengganu menawarkan harga promosi tau. Kereta Sewa Kuala Terengganu antara perkhidmatan kereta sewa pandu sendiri yang dipercayai di Terengganu. Kereta Sewa Kuala Terengganu juga telah beroperasi melebihi 5 tahun di Terengganu. Lokasi kami di Pengadang Baru berhadapan trafic light Desa Murni, bersebelahan kedai pakaian sekolah yusof. Kalau setiap hari rabu berhadapan dengan pasar malam Pengadang Baru.

Ramai yang bertanya, penghantaran disediakan ke?

Kereta Sewa Kuala Terengganu menawarkan perkhidmatan penghantaran sampai depan rumah tau, Harga penghantaran bergantung kepada destinasi yang anda kehendaki. Penghantaran juga disediakan bagi kawasan luar daripada Terengganu. Untuk sesi pemulangan kereta juga boleh pemulangan di luar Terengganu, Kebanyakkan pelanggan yang menggunakan perkhidmatan kami sesi pemulangan kereta di KLIA, Airport Kuantan dan Johor. Sesi pemulangan kereta boleh disemua kawasan di semenajung Malaysia.

Kereta sewa kuala Terengganu Murah

Berapa jenis kereta yang terdapat di Kereta Sewa Kuala Terengganu?

Kereta sewa Kuala Terengganu menawarkan pelbagai varian kereta tau daripada harga bajet, sedan, vvip dan bas juga disediakan. Antara kereta yang terdapat

  • Perodua Viva , Axia, Myvi
  • Proton Saga FL
  • Toyota Vios trd
  • Mpv Proton Exora dan Perodua Alza
  • Mpv Toyota estima, Wish dan Vellfire
  • Hyundai Starex
  • Honda City
  • Van Hiace
  • Bas juga disediakan sekali dengan pemandu

Kalau nak sewa sekali dengan pemandu boleh ke?

Jika anda datang ke Terengganu atas urusan kerja dengan rakan sekerja, malas nak memandu sendiri pergi meeting dan sebagainya. Kami juga menyediakan perkhidmatan Sewa sekali dengan pemandu. Semua varian kereta boleh sekali dengan pemandu. Pemandu insha allah sangat berpegalaman, mesra dan ramah dengan penumpang. Harga insha allah berpatutan dengan servis yang anda akan terima.

Kereta Sewa Kuala Terengganu Murah

Jika anda ingin melihat lebih lagi aktiviti Kereta Sewa Kuala Terengganu,

anda boleh mengikuti laman sosial kami

  • Facebook pages – Kereta Sewa Kuala Terengganu Murah
  • Instagram- Keretasewakualaterengganu8080

Berkenan harga promo di atas anda boleh direct whatapp dan call kami cepat di talian 0133158080

Kereta Sewa Kuala Terengganu Murah, Servis Dijamin Berkualiti

Kereta Sewa Kuala Terengganu MUrah
Call Now Button