Harga Murah Giler di Kereta Sewa Kuala Terengganu

Alhamdulilah Terengganu sudah kembali ke fasa PKPB, insha allah kembali ke fasa ke PKPP selepas ini. Semoga covid-19 inie cepat hilang dari Malaysia dan seluruh negara aminn.. Kereta sewa kuala Terengganu sekarang tengah buat harga promosi murah giler memang kita bagi discount habis. Harga promosi ini tertakluk kepada semua varian kereta yang terdapat di Premis tau.

Antara kereta yang terdapat yang terdapat di Kereta Sewa Pengadang Baru, Viva, Axia, Myvi, Saga FL, (Mpv) Alza, Exora, Starex, Vellfire dan Estima. Selain itu, Van jugak ada tau Toyota Hiace yang boleh memuatkan penumpang 11 orang tau. Lokasi kereta sewa Pengadang Baru terletak di berhampiran lampu isyarat Desa Murni, sebelah kedai pakaian Yusof. Lokasi hanya 10km sahaja dengan Kuala Terengganu.

Kereta Sewa Kuala Terengganu

Servis penghantaran juga disediakan sekitar kawasan di Terengganu. Antara tempat kegemaran pelanggan untuk penghantaran kereta di Lapangan Terbang Sultan Mahmud, Hentian Bas Kuala Terengganu, Jeti-jeti di sekitar Terengganu. Harga untuk setiap penghantaran insha allah sangat murah berbanding tempat lain. Sewaan harian, mingguan dan bulanan semua boleh, Bila korang sewa tempoh yang lame, harga dijamin 100% makin murah tau

Kereta Sewa Kuala Terengganu

Semua varian kereta sewa yang terdapat di Kereta Sewa Kuala Terengganu dijamin dalam keadaan baik tau. Semua kereta diservis bila sampai tempoh yang ditetapkan, aircond, tempat duduk semua leather seat tau. Kalau untuk varian mpv semua dilengkapi TV android dan kami juga sediakan sekali dengan movie yang best.

Kereta Sewa Kuala Terengganu

Korang kalau datang ke Terengganu untuk urusan kerja, urusan perkahwinan, bercuti atau sebagainya, jom sewa kereta dengan kami okay, Insha allah kami akan mempermudahkan urusan dengan sebaiknya.

Korang boleh call dan whatapp kami di talian 0133158080

Boleh like pages kami di pages https://www.facebook.com/ksktcarrental

Senarai Coffee Shop Yang Menarik di Kuala Terengganu

Mari jalan ganu jemput singgah la ngopi kat sni 👇🏻Senarai Coffee Shop di Kuala Terengganu:

  1. The Octagon Cafe, Jln Sultan Zainal Abidin
  2. Naskeen Coffee, Ktcc Mall.
  3. Mek Awang Cafe, Jln Kg Cina.
  4. Amki Cafe, Depan Kem Askar Sbrg Takir.
  5. Cantek Sekali Studio Cafe, Jalan Dato’ Isaacs.
  6. 48N Cafe, Jalan Kubur Shariff Gong Bdk.
  7. Bonne Bouche Cafe, Tok Jiring
  8. . Goodman Coffee, Depan Smk Pdg Midin.
  9. Oishiwowo Cafe, Taman Tok Jiring Utama.
  10. PastelmonoMY, Kg Tok Adis.
  11. Pokoks Cafe, Jalan Pasir Panjang.
  12. Kita Coffee Cafe, Tepi Caltex Pengadang Baru
  13. Beanswork Superhero Cafe, Jln Kg Cina Kg Banggol
  14. Hidden Suite Cafe, Jln Kg Cina, Kg Banggol
  15. Kopimesin, TD1303 Jln Sultan Zainal Abidin16.
  16. Laka Cafe, Chendering 17.
  17. Kedai Koffie, Cabang Tiga
  18. . Nusuk Cafe, Taman Chonang Jaya Gbdk19.
  19. Kofi.trg , Kg Pdg Nenas
  20. . Homs Bar Cafe, Depan Masjid Unisza Gbdk
  21. . Star Anise Cafe, Jln Kg Cina
  22. The Buddies Cafe Selamat mencuba! 🤩
Kofi Trg

Proton Exora VS Perodua Alza

Bagi pendapat kami kedua-dua kereta menpunyai kelebihan masing-masing. Bagi yang bertanya tentang harga, Harga untuk sewaan Proton Exora harian Rm250 untuk 24jam, manakala untuk Perodua Alzza hanya Rm200 sahaja. Dari sudut ruang dalaman kereta, Proton Exora menpunyai ruang yang luas berbanding dengan Perodua Alza. Dari segi kapasiti penumpang kedua-dua kereta dapat memuatkan penumpang dalam average 7 hingga 8 orang penumpang.

Kedua-dua kereta sangat jimat minyak untuk perjalanan yang jaoh dan dekat. Perodua Alza dan Proton Exora di Kereta Sewa Pengadang Baru dilengkapi Tv tau. Kalau korang menpunyai anak-anak kecil, ia sangat memudahkan korang, korang pasang je cerita kegemaran diorang sepanjang perjalanan menuju ke destinasi yang dikehendaki.Harga untuk musim Perintah kawalan pergerakan pemulihan kita akan bagi harga special punya. Sewaan melebihi dah dapat harga promosi tau. Sewaan harian, mingguan dan bulanan semua boleh.

Offline Marketing Vs Online Marketing.

Sebelum sepenuhnya marketing dalam online, Zaman awal pembukaan Kereta sewa pengadang baru , kami buat offline marketing. Tampal flyers di kereta sewa di merata tempat radius kawasan dalam 50km bagi nak naikkan branding Kereta Sewa Pengadang Baru di kalangan penduduk setempat. Untuk orang kenal brand kite bukan senang, pelbagai liku2 yang perlu diharungi 😂😂😂

Perjalanan dalam business mestilah kena ada liku2 kan untuk terus maju. Jadinya Marketing sangat penting dalam perniagaan ape sekalipun yang korang ceburi. Bila Orang dah kenal bisnes kita, servis yang dipercayai., orang akan mula bercakap tentang bisnes dan tercetusnya word of mouth. Makin tersebar marketing bisnes kita dengan percuma . 😊Untuk Cari sales kita ambik pendekatan kena buat kawan dulu dengan customer sehingga terbina kepercayaaan customer dengan kita. Yang paling penting ikhlas dan jujur setiap pekerjaaan dilakukan.

Car Rental

Pakej Sewaan Sempena Hari Raya AidilAdha 2020

https://www.facebook.com/ksktcarrental

Perayaan Aidiladha bakal tiba tidak lama lagi, dalam tempoh 3 minggu sahaja daripada sekarang. Terima kasih yang tidak terhingga kepada pimpinan kerajaan yang bertungkus lumus bagi membendung penularan covid-19. Kita juga perlu berwaspada pada sebarang ancaman yang bakal berlaku, kerana penularan penyakit ini masih ada di kalangan rakyat Malaysia. Sekarang kita berada di fasa Perintah Kawalan Pergerakan Pemulihan, ini adalah peringkat terakhir sebelum kita bebas sepenuhnya daripada penyakit berbahaya ini. Saya mengharapkan kita semua sebagai rakyat Malaysia mestilah memainkan peranan sesama kita untuk membendung penyakit ini.

Di fasa perintah kawalan pergerakan pemulihan, kita telah dibenarkan untuk merentas negeri dan menjalankan aktivit seharian kita seperti sediakala tapi mestilah mengikut sop yang telah ditetapkan oleh majlis keselamatan negara. Semoga penyakit covid19 ini bakal berakhir dalam masa yang terdekat aminnn…

Sempena Perayaan Aidiladha Kereta Sewa Kuala Terengganu menawarkan Pakej kereta sewa pandu sendiri dengan harga yang istimewa. Minima untuk sewaan pada kali ini adalah 3 hari dan ke atas sahaja, untuk 2 hari dan ke bawah boleh dirunding dengan pihak atasan kami heheh. Penghantaran disediakan ke seluruh kawasan di sekitar Terengganu. Tempat yang sentiasa menjadi pilihan pelanggan untuk penghantaran di Lapangan Terbang Sultan Mahmud, Hentian Bas Kuala Terengganu, jeti dan hotel. Kereta Sewa Kuala Terengganu sentiasa menjadi pilihan pelancong dan rakyat tempatan kerana sentiasa memberikan perkhidmatan yang terbaik dan harga yang berpatutan

Kereta Sewa Kuala Terengganu

Berkenaan harga yang ditawarkan oleh kami, korang boleh terus WhatApp kami di talian 0133158080 untuk fast respond tau. Korang boleh call dan whatapp start dari 8pagi sehingga 10 malam berkenaan servis yang kami tawarkan. Korang juga boleh mengikuti lama sosial kami untuk uptade yang terkini

Kereta Sewa Kuala Terengganu
Kereta Sewa Kuala Terengganu

Popia Pisang paling LETOPS di Terengganu

Terengganu semestinya terkenal dengan pelbagai aneka makanan. Selaian daripada kebiasaan yang selalu dah makan, Hari ini saya ingin berkongsi salah satu tempat makan yang sangat menarik dan selalu menjadi kegilaan di kalangan rakyat Terengganu. Popia Pisang Letopps, sedap giler gais. Popia pisang ini ada pelbagai jenis perisa tau, tak terhad kepada satu je. Saya pom tak melepaskan peluang untuk mencuba, ternyata rasanya memang sedap dan sangat ranggup ketika makan. Gerenti korang tak akan menyesal kalau makan. Antara menu yang disediakan chocolate, Caramel, Chocomel, cheese, kejumel, Choconestum, nutella dan banyak lagi tau. Kedai ini terletak lot 17136, Kampung Padang Polis, 21020 Kuala Terengganu, Terengganu. Untuk mengikuti media sosial diorang link seperti di bawah :

Lokasi Kedai Popis My

Antara menu yang disediakan

Kereta Sewa

KERETA SEWA KUALA TERENGGANU MURAH

Kereta Sewa Kuala Terengganu

Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat

Kereta Sewa Kuala Terengganu sudah kembali beroperasi seperti biasa pada Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat. Sebarang sewaan untuk pergerakandi dalam negeri dibenarkan seperti biasa. Untuk pergerakan merentas negeri memerlukan dokumen dan surat pengesahan daripada Pihak berkuasa Polis Diraja Malaysia. Buat masa sekarang kereta hanya boleh pickup di kedai sahaja, Untuk penghantaran ke destinasi anda boleh berhubung dengan customer service kami. Kereta Sewa Kuala Terengganu juga sentiasa menitikberatkan kebersihan dan keselamatan pelanggan kami. Semua kereta di premis kami sentiasa bersih dan sentiasa disanitasi selepas sewaan daripada setiap pelanggan.

Kereta Sewa
Kereta Sewa Kuala Terengganu Murah
Kereta Sewa MPV Starex di Kuala Terengganu

HARGA PROMOSI DI KERETA SEWA KUALA TERENGGANU

Kereta Sewa Kuala Terengganu juga menawarkan harga promosi dan insha allah berpatutan. Kami juga faham ramai yang terkesan disebabkan Covid-19 ini, kami juga menerima tempias yang sama. Semoga ekonomi negara dan pendapatan kita semua pulih seperti sediakalan dan dapat meneruskan kelangsungan hidup seperti biasa. Harga yang ditawarkan serendah RM100 di premis kami tau. Harga sewaaan kereta semakin berkurang jika anda menyewa dengan lebih lama lagi. Jika anda menghadapi masalah sukar ke tempat kerja kerana tidak menpunyai kenderaan, Cuaca yang tidak menentu dan sukar melawat keluarga tersayang yang berada di kawasan yang jauh. Kami boleh menyelesaikan masalah yang sedang anda hadapi.

KERETA SEWA KUALA TERENGGANU

Antara kereta yang sentiasa menjadi pilihan premis kami, Proton Saga dan Perodua Myvi. Kedua-dua kereta menpunyai harga yang sama dan menpunyai reka bentuk yang berbeza. Setiap kereta menpunyai kelebihan masing-masing. Harga yang ditawarkan di Kereta Sewa Kuala Terengganu hanya serendah RM130 untuk 24jam @ sehari sewaan. Pilihan di tangan anda, “tepuk dada, tanya selera”

Semua kenderaan di premis kami, kesemua berdaftar tahun 2014 dan ke atas. Untuk varian kereta semua nya automatik tau dan Van Hiace sahaja manual. Untuk melihat lebih info berkenaan kenderaan untuk disewa pandu sendiri dan info menarik anda boleh melawati laman sosial kami di facebook dan instagram

Untuk hubungi kami lebih pantas boleh call dan WhatApp di talian 0133158080

Pakej Sewaan Kereta Sempena Hari Raya Aidilfitri 2020

Pakej Sewaan Sewa Kereta Pandu Senderi Sempena Hari Raya kembali lagi. Perayaan tahun ini mungkin berbeza dengan tahun-tahun sebelum ini kerana kita berada dalam keadaan Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat. Semoga penyakit Covid 19 ini dapat beransur pulih dalam masa terdekat amin….

Kereta Sewa Kuala Terengganu menawarkan Pakej Sewa 5 Hari Percuma 2 Hari. Pakej ini terlaksana kepada semua varian kenderaan yang terdapat di premis Kereta Sewa Kuala Terengganu tau. Untuk Perjalanan yang ingin rentas negeri anda mesti menunjukkan surat pelepasan atau Qr Code daripada pihak berkuasa Polis Diraja Malaysia bagi memudahkan urusan kami. Penghantaran tidak dapat disediakan sepanjang PKPB ini, Kereta mesti dipickup di premis kami. Kebersihan kereta amat kami titikberatkan. Setiap kereta telah di sanitasi sebelum diberikan kepada pelanggan untuk mengelakkan sebarang kejadian yang kita tidak sepatotnya. Semasa berurusan juga, staf kami juga perlu memakai mask dan sanitizer tangan semasa pemberian kunci kereta .

Kereta Sewa Kuala Terengganu

Senarai Harga Sewaan Kereta Pandu Sendiri seperti dibawah

  • Myvi Rm130x5 = Rm 650
  • Saga Rm130x5 = Rm650
  • Axia Rm110x5 = Rm550
  • Alza Rm200x5 = Rm 800
  • Exora Rm250x5 = Rm1250
  • Vios Rm250x5 = Rm1250

Kami juga meggunakan platform media sosial untuk update terkini tentang sewaan kereta dan isu semasa dan banyak lagi yang menarik tau. Korang boleh like dan folow pages facebook dan instagram kami seperti di bawah.

Sepanjang PKPB kami bermula beroperasi seperti biasa. Untuk sebarang pertanyaan anda boleh terus berhubung dengan kami di talian 0133158080. Insha allah fast respond yang akan diberikan kepada semua pelanggan kami. Talian hotspot bermula daripada 8pagi sehingga 10 malam .

Call Now Button