Pakej Sewaan Sempena Hari Raya AidilFitri 2021

PROMOSI SEWA 5 HARI PERCUMA 2 HARI

Hai Korangg!!!!! Promosi Sempena Hari Raya AidilFitri kembali lagi tauu..

Kereta Sewa Kuala Terengganu menawarkan Promosi sewa 5 hari percuma 2 hari. Jimat tauuu jika korang grab promosi nie tau, korang dapat jimat berapa ratus tau. Jika ada customer yang nak pickup kereta di Lapangan Terbang Sultan Mahmud korang boleh bagitau awal kepada kami, nanti staff akan arrange kereta ke sana okay mengikut masa yang korang nak kereta. Bagi pelanggan nak pickup kereta kami mengehadkan masa sampai 3 petang tau . Untuk Booking awal anda boleh membayar rm150 dahulu, untuk deposit kereta Navigieren Sie zu dieser Website sewa yang anda kehendaki . Kereta dijamin adaa , jangan risau , Tidak akan ada masalah kereta tidak ada last minute. Anda bayar , Kami simpan kereta sewa untuk anda. Untuk Kenderaan MPV ( Alza , Exora ) Kereta telah dibooking awal oleh customer.

Tempahan awal kereta mengelakkan kereta habis saat-saat akhir

Mengikut kepada pengalaman tahun-tahun yang lepas , Harga Kereta sewa akan naik dua kali ganda daripada harga biasa tau di setengah tempat , Ini kerana di saat-saat akhir kereta sewa sudah banyak yang ada tempahan awal. Kereta Sewa sangat limited hari-hari sebelum raya. Kebiasaannya Seminggu sebelum raya di premis kami kereta semua sudah tempahan penuh. Booking seawal mungkin kalau boleh , Jangan lambat-lambat hehe. Rm150 je booking , Kereta reserved untuk anda. Andai kata , anda tak jadi balik beraya saat-saat akhir ada urusan kerja dan sebagainya , anda hanya kan burn deposit yang anda telah bayar Rm150 sahaja, berbanding dengan harga berlipat kali ganda jika booking mencari kereta sewa pada saat akhir .

Dokumen yag diperlukan hanya ic dan lesen sahaja. Proton Saga FL dan Toyota Vios sudah disambar pelanggan tau. ANtara kereta yang masih available seperti di bawah

Axia RM110 x 5 = Rm550

VIva Rm100 x 5 = Rm500

Myvi Rm130 x 5 = RM650

Alza Rm200 x 5 = Rm1000

Exora RM250 x 5 = Rm1250

Harga Untuk Kereta Sewa  Caj Penghantaran Seperti berikut :

  • Airport Kuala Terengganu Rm10 (sehala )
  • Hentian Bas Majlis Bandaraya Kuala Terengganu Rm10 ( Sehala )
  • Area Kuala Terengganu Rm 10 ( Sehala )
  • Area Marang Rm 15 ( Sehala )

Untuk sebarang pertanyaan tentang sewaan, berkaitan keadaan kereta, nak pilih warna kereta dan sebagainya, korang boleh call dan whatapp 013-3158080. Jika ada keluarga, rakan-rakan taulan yang sedang mencari kereta sewa pandu sendiri, jangan lupa sebarkan servis kereta sewa pengadang baru okay. Kita mempermudahkan Urusan Orang Lain , Insha Allah , Allah akan mempermudahkan urusan KIta .. Aminn

Terima Kasih semua yang sentiasa support KERETA SEWA KUALA TERENGGANU MURAH dari dulu sampai sekarang, tanpa korang siapalah kami..

Leave a Comment

Call Now Button