Popia Pisang paling LETOPS di Terengganu

Terengganu semestinya terkenal dengan pelbagai aneka makanan. Selaian daripada kebiasaan yang selalu dah makan, Hari ini saya ingin berkongsi salah satu tempat makan yang sangat menarik dan selalu menjadi kegilaan di kalangan rakyat Terengganu. Popia Pisang Letopps, sedap giler gais. Popia pisang ini ada pelbagai jenis perisa tau, tak terhad kepada satu je. Saya pom tak melepaskan peluang untuk mencuba, ternyata rasanya memang sedap dan sangat ranggup ketika makan. Gerenti korang tak akan menyesal kalau makan. Antara menu yang disediakan chocolate, Caramel, Chocomel, cheese, kejumel, Choconestum, nutella dan banyak lagi tau. Kedai ini terletak lot 17136, Kampung Padang Polis, 21020 Kuala Terengganu, Terengganu. Untuk mengikuti media sosial diorang link seperti di bawah :

Lokasi Kedai Popis My

Antara menu yang disediakan

Leave a Comment

Call Now Button