PROMO SEWAAN KERETA SEMPENA HARI RAYA AIDILFITRI

kereta sewa kuala terengganu murah

Alhamdulilah setelah hampir 2 tahun kita semua tidak dapat beraya bersama keluarga di kampung halaman, Tahun 2022 kita dapat beraya kembali bersama keluarga tau.

Kereta Sewa Kuala Terengganu membuat harga promo sempena Hari Raya AidilFitri kali ini. Minima sewaan untuk perayaan AidilFitri tahun ini sewaan selama 7 hari. Berkenaan dengan harga korang boleh rujukan dengan poster di atas okay. Last pickup untuk kereta sehari sebelum hari raya pada Isnin 02/05/2022.

Penghantaran juga disediakan di sekitar Kuala Terengganu, antara kawasan hotspot yang selalu menjadi permintaan pelanggan kami di Lapangan Terbang Sultan Mahmud, Hentian Bas Kuala Terengganu, hotel dan homestay. Untuk harga caj penghantaran kereta hanya Rm10 sehala disekitar kawasan Kuala Terengganu, murah kan?. Dokumen yang diperlukan untuk sewaan hanya ic dan lesen sahaja. Tiada sebarang caj yang tersembunyi yang akan dikenakan.

Kereta Sewa Kuala Terengganu Murah sudah beroperasi melebihi 10 tahun tau, dah ramai yang menjadi pelanggan kami. Untuk melihat lebih banyak feedback dari pelanggan kami korang boleh rujuk di facebook pages kami Kereta Sewa Kuala Terenggganu Murah.

Untuk sebarang kemusykilan berkenaan harga, penghantaran dan sebagainya boleh terus call dan whatapp 0133158080

Facebook – Kereta Sewa Kuala Terengganu Murah

Instagram- Keretasewakualaterengganu8080

Leave a Comment